Healing

Healing

- Om klärvoajanta studier och psykologiska faktorer

Om boken

Resan började när jag var 6-7 år gammal. Under åren fortsatte jag att upptäcka min klärvoajans och mina healinggåvor. Med åren övergick upplevelserna till klärvoajanta studier som till slut ledde fram till en unik forskning. Under årens lopp förundrades jag över att det fanns två olika slags närvaro. Dessa kom alltid som två olika ljus och var ett slags motpoler till varandra. Här följer en belysning av vad dessa poler innebär.


Det finns väl ändå inga risker med healing!? Det är ju helande kraft... Jo, det finns risker för både klient och healer. Detta är något som det sällan talas om och just därför desto viktigare att belysa. Det är inte det okända som är farligt, utan det som vi inte vill kännas vid, som är farligt. Här följer en redogörelse som beskriver en del av healingens viktiga psykologiska mekanismer hos healern.


Att gå en healingutbildning är som att påbörja en inre upptäcktsresa man inte visste var möjlig. Förändrad självbild ger ofelbart en förändrad världsbild med nya möjligheter inom räckhåll.


Från omslaget

Under åren som gått har Mikael Kvist genom sina föreläsningar och sina böcker gjort sig känd för sin klarsynthet och skärpa. Genom sin bakgrund som både klärvoajant och forskare har han bringat nytt ljus till synen på andliga världar. Detta har många gånger minst sagt omkullkastat gängse uppfattningar.

Mikael tillhör en av de få klärvoajanta som är healer och som har belyst detta med sin psykologiska utbildning. Detta häfte kommer att tillfredställa den läsare som både vill få en annorlunda klärvoajant inblick i healing kryddad med en god portion sunt förnuft.


Ur innehållet bok


En klärvoajant upptäcktsresa

All healings två poler

De okända healingriskerna

Att kännas vid vårt okända

Att påbörja en egen resa

Informativa faktarutor:

  - Om initieringar

  - Att gå till en healer

  - Tips inför utbildning

  - Att tänka på om eget ansvar

  - Varumärken och copyright

  - Kort om Socialstyrelsens reglerxxxxt


Om författaren

Läs om Mikael Kvist här och besök gärna hans hemsida


Röster och recensioner

Länk till recensioner här


Bokfakta


Författare: Mikael Kvist

Titel: Healing - Om klärvoajanta studier och psykologiska faktorer

Utgiven: 2003

Nytryck: 2005, 2006

Bindning: Häfte

Format: A4

Sidor: 16 s

Vikt: 16 g

ISBN: 978-91-88422-16-3

Köp boken i vår Webshop