Pan & Naturandarna

Pan & Naturandarna


Om boken

Pan och naturandarna av Crombie är en riktig klassiker. Vi har nu nöjet att presentera denna nytryckning Crombies möten med Pan. Detta häfte har varit till stort nöje för många läsare i över tre decennier. Pan och naturandarna vill ha försoning med människorna innan länken mellan naturrikena och människoriket brister.


Från omslaget

Pan och naturandarna är en för många kanske otrolig, men icke desto mindre sannfärdig berättelse av R Crombie om hans upplevelser i Edinburghs Trädgårdar, på ön Iona och i Attingham Park.


R Crombie, som studerat fysik, kemi och matematik vid universitetet i Edinburgh, är en tränad, objektiv iakttagare med ett gott minne och utan fallenhet för överdrifter.


Tusentals människor som har känt sig intimt förbundna med naturrikena och som haft ett vidgat blickfält, har liksom Crombie i Edinburgh kunnat se och kommunicera med naturvarelserna, som lever på ett annat, men lika verkligt existensplan som vårt fysiska.


Dessa naturandar berättas det ingående om i den grekiska mytologin, våra sägner och sagor som fauner, dryader, älvor, gnomer, feer osv….


Pan och naturandarna vill ha försoning med människorna innan länken mellan naturrikena och människoriket brister och anmodar människan att samarbeta för att bringa de olika rikena i harmoni.


Alla naturälskare, yngre såväl som äldre, kommer att glädja sig åt Crombies ovanliga upplevelser med Pan och naturandarna.


Ur innehållet bok


Inledning

Mötet med faunen och Pan i Edinburghs Botaniska trädgårdar

Ett betydelsefullt möte på Iona

Mötet i Attingham Park

Ovanliga upplevelser i Parken i St. Annes-on-Sea

Pan

Efterskrift


Om författaren

Läs om R Ogilvie Crombie här.


Röster och recensioner

Länk till recensioner här


Utdrag

Länk till utdrag här

Bokfakta


Författare:  R Ogilvie Crombie

Titel: Pan & Naturandarna

Utgiven: 2001

Bindning: Häfte

Format: 14,3x21 cm

Sidor: 23 s

Vikt: 54 g

ISBN: 978-91-88422-14-9

Köp boken i vår Webshop