Tidkrigarna II

Bokfakta


Författare: Kvist, Mikael

Titel: Tidkrigarna II

- Hemliga kunskapen om tiden

Utgiven: 1998

Bindning: Häftad

Format: 143x210 mm

Sidor: 264 s

Vikt: 347 g

ISBN: 978-91-88422-09-5

Tidkrigarna II

- Hemliga kunskapen om tiden

Om boken

Tidkrigarna II är en fristående fortsättning. Här ges en fördjupande och omvälvande beskrivning av tidens sanna natur ­ en av kosmos största hemligheter. Förståelsen av tidens natur är alla kunskapers nyckel. Det är tid som är hemligheten bakom alla s.k mästaregenskaper såsom levitation, materialisering, mirakelhelande m.m.

Från omslaget

Tidkrigarna II är en fristående fortsättning. Här ges en fördjupande och omvälvande beskrivning av tidens sanna natur ­ en av kosmos största hemligheter.


Förståelsen av tidens natur är alla kunskapers nyckel. Det är tid som är hemligheten bakom alla s.k mästaregenskaper såsom levitation, materialisering, mirakelhelande m.m. Tiden i sig är medvetande. Hemligheten bakom direkt vetande ligger i uppkoppling till rätt tidfrekvens.


Hemligheten bakom interdimensionella resor är Jordens kristallportar vilka sträcker sig långt ut i rymden. Inom dessa dimensionsportar i Jordens kristallnät uppstår karakteristiska tidfenomen beskrivna i boken.


I denna bok finner ni den första redogörelsen för det outforskade kristallnätets utseende med kartor och skisser. Kristallnätet är Jordens mest vitala energinät.


Tidfenomen är vanliga. Här ges konkreta tips på hur du kan observera och lära genom dem. Att förstå tidens natur är öppningen för den Hemliga kunskapen om tiden.


Framtidens teknologi finns redan i bruk på Jorden. Principerna för gravitationsupphävande farkoster är enkel. Bara i Sverige finns mer än tio fungerande maskiner.


Ickelinjär tid innebär paradoxer. Ickelinjär tid kan t.ex orsaka överlappning och dinosaurier kan dyka upp i en skotsk sjö. Den största tidparadoxen är hur tid kan existera utan sin begynnelse. Hur begynnelsen och slutet är ett. Hur slutet och därmed begynnelsen kan ligga var som helst i tiden. Alla tidresenärer flockas kring denna tid. Varför?... de söker sin begynnelse.


Ur innehållet bok I

Dimensioner, plan, riken & univ.

Kristallportar

Rymdresor

Kristallnätet

Frekvensspärren

Teknologi från framtiden

Tidens natur

Att styra tiden

Tidkollaps

Ord och vibration

Tidens syfte

Paradoxernas paradox


Om författaren

Läs om Mikael Kvist här och besök gärna hans hemsida


Röster och recensioner

Länk till recensioner här


Utdrag

Länk till utdrag här


Köp boken i vår Webshop